Tot és fum

Sobre l’espectacle

“Quiero llorar en tu espalda oxidada corazón de hojalata.”

Vull remoure els records i conèixer els teus secrets. Vull saber si plores per una cançó o, encara que sàpigues nedar, t ́amagues al fons del mar. Vull caminar per un fil de seda amb les parpelles tancades. Vull arribar a l ́escenari, encara que avui no hi hagi funció. Vull poder rescatar aquesta dona doblegada. Vull que ningú aixequi la mà a ningú i menys a ella. Vull que la vida sigui un joc, encara que de vegades es guanyi o de vegades es perdi. Vull somiar que Akira no va desaparèixer al Japó mentre jo estava aquí…”

Una habitació plena de records és l ́origen de Tot és fum. L’amor en 5 intents. De la mà de la poesia, la música, les imatges, la dansa i el moviment, ens apropem als diversos personatges, situacions i emocions d’aquesta història.

L’espectacle està estructurat en cinc els blocs que ens porten a parlar de l’amor i per extensió del desamor. La passió i el dessassosec. L’encant i el desencÍs. La tendresa i la violència de les relacions humanes.

Aquests cinc “intents” son part d’un mateix calidoscopi. Els fragments que els composen (intèrprets) es reinventen constantment per fer-nos viatjar emotivament per aquesta habitació. Sent i no sent música, sent i no sent dansa, sent i no sent imatge… i inclús vida…

Fitxa artística

Idea original – Clara Peya,  Ariadna Peya, Clara Bes

Intèrprets – Tatiana Monells Ariadna Peya, Jorge Velasco,

Elena Tarrats, Judit Neddermann

Piano – Clara Peya

Baix – Guille Mazzuca

Bateria – Eloi López

Coaching actoral – Anna Sabaté

Projeccions – Clara Bes

Disseny de llums – Jordi Berch

Disseny de so – Roc Ibáñez

Disseny de vestuari – Raquel Eme

Fotografia – Clara Bes

Lletres – Amadeo Bergés

Coreografia – Ariadna Peya

Música original i direcció musical – Clara Peya

Direcció escènica – Míriam Escurriola