FAM – Nova producció 2021

Vas amagar la teva primera regla?
Què entens per perdre la virgínitat?
Has tingut sexe per diners?
T’agradaria fer-te invisible a la platja?
T’agraden les dones peludes?
Sabies que ets racista?

Sobre FAM

A FAM volem posar consciència a la pressió sota la que vivim per fer encaixar els nostres cossos en una idea, sobretot les dones, i del potencial que té el cos com a eina revolucionària si ens en reapropiem. Parlarem de sexualitat, gordofobia, transtorns alimentaris, racisme, colonialisme. en definitiva de la diversitat dels cossos i com es conflictuen en la societat. Volem reflexionar sobre com desmembrar el cànon i pensar en el cos com a regal.

Artísticament, continuem apostant i desenvolupant la barreja de llenguatges escènics. Música, moviment i paraula. I buscant la fórmula escènica d’incloure l’accessibilitat com a part de la proposta artística.

L’equip

De cara a aquest work in progress comptem amb les germanes Peya, la Clara i l’Ariadna,  la Kathy Sey, actriu i cantant i l’Helena Gispert, una ballarina amb la que hem treballat en altres ocasions. És possible que ampliem l’equip de cara a l’espectacle sencer, en tenim intenció, però ho anirem descobrint.

A més, la cantant Joana Gomila treballarà la música amb la Clara Peya. Els textos els farà la María Velasco, que ja va escriure Suite TOC núm 6. I la creació a nivell més conceptual l’estem fent conjuntament amb la Judit Colomer, escenògrafa que aporta una mirada dramatúrgica des de l’espai que ens interessa molt desenvolupar.

Col·laboracions – Coproductors

De moment tenim el suport del Festival GREC, on tenim intenció de ser-hi el 2021 i del Temporada Alta, on presentarem un work in progress aquesta tardor. També comptem amb la col·laboració del Festival Sismògraf d’Olot. I seguim buscant coproductors, espais de residència i exhibició.

Calendari

Actualment estem fent treball de taula, després d’uns mesos d’investigació. La previsió és poder començar els assajos al setembre; presentar un work in progress el novembre a Temporada Alta; continuar els assajos i creació; i, si tot va bé, a la primavera del 2021 estrenar.

Fitxa Artística

Autoria: Les Impuxibles, Judit Colomer i Maria Velasco
Direcció: Ariadna Peya i Clara Peya
Composició i interpretació musical: Clara Peya
Coreografia: Ariadna Peya
Text: Maria Velasco
Intèrprets Helena Gispert, Joana Gomila, Ariadna Peya, Clara Peya, Kathy Sey

Escenografia: Judit Colomer Mascaró
Disseny d’il·luminació: Jordi Berch
Disseny de so: Carles Bernal
Ajudant de direcció: Júlia Barceló
Assessorament de continguts: Teo Pardo i Carme Duran
Assessorament d’accessibilitat: Èlia Farrero

Producció executiva: Gràcia Camps Miró
Distribució: Mireia Gràcia Bell-lloch