Equip

IPX-Colabordador-Clara Peya

Clara Peya

Pianista i compositora. Ha presentat vuit discs sota el seu nom on han col·laborat músics com Judit Neddermann, Vic Moliner, Magalí Sare, Alessio Arena, Ferran Savall, Aleix Tobias, Adrià Plana, Dídac Fernández o Pau Figueres entre d’altres. Guardonada amb el Premi ENDERROCK de la crítica a Millor disc de l’any 2018 pel seu darrer disc ESTÓMAC.

És creadora i intèrpret de la companyia de teatre-dansa i música en directe Les Impuxibles amb qui han estrenat 8 espectacles. Compositora de diverses músiques per espectacles de teatre i dansa com “Jacuzzi” a la Sala Flyhard (2019) “Medusa” al TNC (2018) l’adaptació de “Jane Eyre“ (2017) dirigida per Carme Portaceli, “El llibre de les Bèsties”, (2016) espectacle estrenat al Teatre lliure, dirigit per Marc Rosich i de l’espectacle “Pluja” (2016) amb Guillem Albà. “Garbuix” Circ d’hivern de Nou Barris (2015), “Mares i Filles” de David Pintó (2015) “4Carmen” Òpera de butxaca (Peralada 2015), “Rudo” de Manolo Alcántara (Grec 2014) “Clownic” del Tricicle (2013) o “Best of you” de La Intrusa Danza (2013), amb qui ha fet gira per Sud-Amèrica.

Actualment està en plena gira del seu vuitè disc ‘ESTÓMAC’ (2018).

Premi Nacional de Cultura 2019 

Llum de Paraula - foto Estudi Carmel

Ariadna Peya

Formada en dansa (Barcelona, Nova York, Londres, Berlín, Tel-Aviv, La Habana).
Ha treballat com a ballarina en musicals: “Grease, el musical de tu vida”, “Flashdance” i “Vinegar Dances”.
Coreògrafa i assessora de moviment diferents espectacles; “Mares i Filles” (David Pintó i Clara Peya 2015), “Nine” (Mariona Castillo 2015), “Homes foscos” (David Pintó i Clara Peya 2016), “Pluja” (Guillem Albà i Clara Peya 2016) i “Calma!” de Guillem Albà.
És cofundadora de la companyia de teatre-dansa i música en directe Les Impuxibles, creadora i intèrpret de tots els seus projectes.
Porta divuit anys en la docència. Ha impartit cursos a Catalunya , Madrid i a la Habana. Actualment treballa a Som-hi Dansa en la branca de formació professional. Ballarina de “La Partida” de la cia. Vero Cendoya.
Coreògrafa del Curtmetratge d’Estrella Damm “Álex i “Júlia” dirigit per Dani de la Torre. Coreògrafa del musical “El despertar de la Primavera” – Spring awakening (Origen produccions 2016-2019 Teatre Gaudí-Teatre Victòria).
Directora coreogràfica de “Maremar” de Dagoll Dagom, (Teatre Poliorama 2018-2019).

PRODUCCIÓ

IPX-Colabordador-Gràcia Camps

Gràcia Camps

És productora executiva de Les Impuxibles i dels seus espectacles des de 2015. També és coordinadora de l’àrea d’arts escèniques de la Bonne, centre de cultura de dones Francesca Bonnemaison.
Organitza des de 2017 el VisibLes, festival de cultures lesbianes. Va organitzar també el Festival La Rima 2017, festival de Hip Hop feminista i antiracista, celebrat a l’Ateneu de Nou Barris. Ha estat ajudant de producció de diversos espots. Ha produït i dirigit el curt Les coses que importen guanyador de la Menció especial del jurat del concurs Dona’m cine. Des de 2013 ha fet de regidora i productora del cabaret anual Trans-Art- Cabaret (emmarcat en el FIRE!, festival internacional de cinema LGTB). Va obtenir una Beca Leonardo per anar a Berlín al festival internacional d’improvisació IMPRO2015 on va fer d’ajudant de producció i diverses regidories. Ha estat de productora executiva dels espectacles de diverses companyies com Les Cot i la Mandona Teatre.
Mireia Gràcia Distribució

Mireia Gràcia Bell-lloch

Productora, distribuïdora, gestora cultural i road manager d’arts escèniques. Graduada en Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona. Màster en Gestió Cultural a la Universitat Oberta de Catalunya. Ha treballat en la distribució, producció de gires i gestió de diversos espectacles i companyies de i a Espanya i Argentina. Alguns dels projectes en què ha treballat com a freelance són: Federico García de Pep Tosar, Othelo de Gabriel Chamé, El declive de Nelson Valente, Inestable de la companyia Sutottos, entre d’altres.
També ha participat en diversos festivals i fires internacionals, com ara el Festival Internacional de Buenos Aires, Tanzmesse Düsseldorf, Festival Temporada Alta de Girona, Fira Tàrrega, Festival d’Almada, Festival de Teatro Iberoamericano de Cádiz o el Festival Internacional de Teatro de Santa Cruz de la Sierra.
Actualment treballa com a distribuïdora dels espectacles de la companyia Les Impuxibles.

COL·LABORADORS HABITUALS

Júlia Barceló, Jordi Berch, Bea Bergés, Carles Bernal, Sara Bernardy, Clara Bes,  Mariona Castillo, Míriam Escurriola, Olga LLadó, Nuria Llunell, Arantza López-Medina, Tatiana Monells, Judit Neddermann, Aida Oset, Christian Ramos, Marc Rosich, Carla Rovira, Anna Sabaté, Maria Salarich, Pepe Sanchez-Rico, Elena Tarrats, Jorge Velasco, Guille Vidal-Ribas, Laura Vilar, Chema Zamora