Equip

IPX-Colabordador-Clara Peya

Clara Peya

Pianista i compositora. Ha presentat set discs sota el seu nom on han col·laborat músics com Sílvia Perez Cruz, Judit Neddermann, Toni Pagès, Vic Moliner, Alessio Arena, Ferran Savall, Aleix Tobias, Adrià Plana, Dídac Fernández o Pau Figueres entre d’altres. És cofundadora de la companyia de teatre-dansa i música en directe Les Impuxibles. Compositora de diverses músiques per espectacles de teatre i dansa com Garbuix Circ d’hivern de Nou Barris (2015), Mares i Filles de David Pintó (2015) 4Carmen Òpera de butxaca (Peralada 2015), Rudo de Manolo Alcántara (Grec 2014) Clownic del Tricicle (2013) o Best of you de La Intrusa Danza (2013), amb qui ha fet gira per Sud-Amèrica. Ha sigut segona directora musical de La nit de Sant Joan de Dagoll Dagom. Ha composat la banda sonora per l’adaptació de Jane Eyre dirigida per Carme Portaceli, i ha fet la música de El llibre de les Bèsties, espectacle estrenat al Teatre lliure, dirigit per Marc Rosich. Actualment està en plena gira del seu setè disc ‘OCEANES’ (2017), i fent gira de l’espectacle Pluja amb Guillem Albà.
Llum de Paraula - foto Estudi Carmel

Ariadna Peya

Formada en dansa a Barcelona, ha realitzat cursos a Nova York, Londres, Israel, Berlín i Cuba amb coreògrafs internacionals. Ha treballat com a ballarina en els musicals : Grease, el musical de tu vidaFlashdance i Vinegar Dances. Coreògrafa dels videoclips: Oceanes de Clara Peya, Dance my baby dance de Funkystep & the Sey Sisters i Dreammer de Soraya S’ha encarregat de col.laborar en la part de moviment dels espectacles Mares i fillesHomes foscos ( David Pintó, Clara Perya), Nine (de Mariona Castillo)i Pluja (projecte de Guillem Albà i Clara Peya)entre d’altres. Actualment porta la part de moviment de la propera producció de Guillem Albà. Al 2011 funda la companyia Les Impuxibles amb la seva germana Clara Peya, pianista i compositora. És creadora i intèrpret de tots els seus projectes. Les Impuxibles han fet Tot és fum (Nau Ivanow, IPAM Grec), Mrs. Death, un diàleg amb Espriu i (A)murs, a Love story ( versus teatre), Limbo (Teatre Gaudí, Sala Becket, Fira Tàrrega, gira), LLum de Paraula, estrenat al Palau de la Música; un espectacle pels 50 anys d’Enciclopèdia Catalana, ZIP ( sala Hiroshima , Festival nunoff), La Pell als Marges, (Mercat de les Flors) i Aüc, el so de les esquerdes, estrenat dins el Grec Festival de Barcelona (la Seca Espai Brossa, Sala Beckett, actualment en gira). Actualment Les Impuxibles preparen Painball, un espectacle de carrer co-produït per Fira Tàrrega i Suite Toc nº 6, una co-producció am la Sala Beckett pel 2019. Coreògrafa del curtmetratge d’Estrella Damm 2018 dirigit per Dani de la Torre produit per Utopia 126. Directora coreogràfica del musical El despertar de la Primavera – Spring awakening de Origen produccions (Teatre gaudí, Teatre Victòria). Porta quinze anys en la docència. Ha impartit cursos a Catalunya i a la Habana. Actualment treballa a Som-hi Dansa en la branca de formació professional.

PRODUCCIÓ

IPX-Colabordador-Gràcia Camps

Gràcia Camps

Productora d’espectacles i audiovisuals i Regidora. Graduada en Producció Audiovisual i d’Espectacles a l’EMAV. Ha estat ajudant de  producció de diversos espots promocionals del Premi d’arquitectura de la Fundació Mies Van der Rohe. Ha produït i dirigit el curt Les coses que importen guanyador de la Menció especial del jurat del concurs Dona’m cine. Ha dut la gestió i la programació cultural de l’associació EL Brot (2008-2012). Ha fet de meritòria de producció a Focus (2013) durant la producció de: El Zoo de vidre (dir: Josep Maria Pou/ Teatre Goya-Codorniu), Fer Riure és un Art (Teatre Condal /amb Joan Pera), Losers (La Villarroel), Mares! (Teatre Condal) i  La Partida (dir: Julio Manrique / Teatre Romea). Ha estat de productora executiva de Babet, cuina a tres veus (Versus Teatre 2014) amb la companyia Les Cot. Ha fet de regidora en les tres edicions del Trans-Art-Cabaret, l’esdeveniment escènic del FIRE! (2013-2015) Ha produit l’espectacle Desdèmona (Sala Muntaner 2014) amb la companyia La Mandona. Ha fet d’ajudant de producció i diverses regiduries en el festival internacional d’improvisació de Berlin IMPRO2015.

COL·LABORADORS HABITUALS

Júlia Barceló, Jordi Berch, Bea Bergés, Carles Bernal, Sara Bernardy, Clara Bes,  Mariona Castillo, Míriam Escurriola, Olga LLadó, Nuria Llunell, Arantza López-Medina, Tatiana Monells, Judit Neddermann, Aida Oset, Christian Ramos, Marc Rosich, Carla Rovira, Anna Sabaté, Maria Salarich, Pepe Sanchez-Rico, Elena Tarrats, Jorge Velasco, Guille Vidal-Ribas, Laura Vilar, Chema Zamora