Equip

IPX-Colabordador-Clara Peya

Clara Peya

Pianista i compositora. Ha presentat set discs sota el seu nom on han col·laborat músics com Sílvia Perez Cruz, Judit Neddermann, Toni Pagès, Vic Moliner, Alessio Arena, Ferran Savall, Aleix Tobias, Adrià Plana, Dídac Fernández o Pau Figueres entre d’altres.

És cofundadora de la companyia de teatre-dansa i música en directe Les Impuxibles.

Compositora de diverses músiques per espectacles de teatre i dansa com Garbuix Circ d’hivern de Nou Barris (2015), Mares i Filles de David Pintó (2015) 4Carmen Òpera de butxaca (Peralada 2015), Rudo de Manolo Alcántara (Grec 2014) Clownic del Tricicle (2013) o Best of you de La Intrusa Danza (2013), amb qui ha fet gira per Sud-Amèrica.

Ha sigut segona directora musical de La nit de Sant Joan de Dagoll Dagom.

Ha composat la banda sonora per l’adaptació de Jane Eyre dirigida per Carme Portaceli, i ha fet la música de El llibre de les Bèsties, espectacle estrenat al Teatre lliure, dirigit per Marc Rosich.

Actualment està en plena gira del seu setè disc ‘OCEANES’ (2017), i fent gira de l’espectacle Pluja amb Guillem Albà.

Llum de Paraula - foto Estudi Carmel

Ariadna Peya

Formada en dansa a Barcelona, ha realitzat cursos a Nova York, Londres, Israel, Berlín i Cuba amb coreògrafs internacionals. Complementa la seva formació de dansa amb cursos d’interpretació i de piano.

Ha treballat com a ballarina en musicals : Grease, el musical de tu vida, Flashdance i Vinegar Dances. Ha coreografiat videoclips de grups com Soraya, Xazzar, Corderoy’s i Clara Peya, i ha estat coreògrafa dels espectacles de l’Always Drinking Productions i de l’espectacle Plug’n’Play. Co-creadora de la peça Cheers juntament amb Olga Lladó.

Al 2011 funda la companyia Les Impuxibles amb Clara Peya. Ha fet la la coreografia de Tot és fum, primera producció de la companyia (2012 a la Nau Ivanow), Mrs. Death, un diàleg amb Espriu (2013 versus teatre) i (A)murs, a Love story ( 2013-2014 versus teatre), Limbo (2015-2016 teatre gaudí), LLum de Paraula, estrenat al desembre de 2015 al Palau de la Música; un espectacle pels 50 anys d’Enciclopèdia Catalana i ZIP, estrenat a la sala Hiroshima (març 2016), La Pell als Marges, estrenat al Mercat de les Flors (juny 2017) i Aüc, el so de les esquerdes, , estrenat dins el Grec Festival de Barcelona a la Seca Espai Brossa (Juliol 2017).

S’ha encarregat de col.laborar en la part de moviment dels espectacles Mares i filles (de David Pintó i Clara Peya), Le llaman Copla (de La Barni Teatre), Homes foscos ( David Pintó), Nine (de Mariona Castillo), Pluja (projecte de Guillem Albà i Clara Peya). Coreògrafa del musical El despertar de la primavera (Spring awakening) d’Origen Produccions.

Porta catorze anys en la docència, durant els quals ha treballat en diverses escoles i workshops ( Som-hi Dansa, ESART, Musique, NunArt,  Eòlia, Memory, Renata Ramos, Elite Dance, AnaGaryCía, Slam Dancing Productions, Dance esCool…)

PRODUCCIÓ

IPX-Colabordador-Gràcia Camps

Gràcia Camps

Productora d’espectacles i audiovisuals i Regidora.

Graduada en Producció Audiovisual i d’Espectacles a l’EMAV. Ha estat ajudant de  producció de diversos espots promocionals del Premi d’arquitectura de la Fundació Mies Van der Rohe. Ha produït i dirigit el curt Les coses que importen guanyador de la Menció especial del jurat del concurs Dona’m cine. Ha dut la gestió i la programació cultural de l’associació EL Brot (2008-2012).

Ha fet de meritòria de producció a Focus (2013) durant la producció de: El Zoo de vidre (dir: Josep Maria Pou/ Teatre Goya-Codorniu), Fer Riure és un Art (Teatre Condal /amb Joan Pera), Losers (La Villarroel), Mares! (Teatre Condal) i  La Partida (dir: Julio Manrique / Teatre Romea). Ha estat de productora executiva de Babet, cuina a tres veus (Versus Teatre 2014) amb la companyia Les Cot.

Ha fet de regidora en les tres edicions del Trans-Art-Cabaret, l’esdeveniment escènic del FIRE! (2013-2015) Ha produit l’espectacle Desdèmona (Sala Muntaner 2014) amb la companyia La Mandona. Ha fet d’ajudant de producció i diverses regiduries en el festival internacional d’improvisació de Berlin IMPRO2015.

_DSC2190

Gal.la Peire

Productora d’spectacles en viu i regidora.

Graduada en Historia de l’art a la Universitat de Barcelona. Ha treballat en la producció de diferents espectacles com Ningún no va las aniversaris a l’estiu de la companyia Hermanos Picohueso, Los Rabinovich de la compendia la Mecànica i Galejar de la companyia UnaiUna. Com a regidora ha treballat amb la companyia Circ Bover en l’espectacle Nómadas del mar, així com en el festival Circaire, mostra de circ d’Alcúdia. També ha treballat com a regidora en gira i cap de producció de la companyia La Mecànica, amb els seus diferents espectacles, entre els quals destaca Encore une heure si courte, una coproducció amb la companyia francesa Théâtre du Mouvement amb el qual ha viatjat a diferents festivals, fires i teatres del món com a productora i distribuïdora.
També ha participat en projectes audiovisuals com a ajudant de producció per a la televisió autonòmica de les Illes Balears (IB3) i recentment ha format part del laboratori de creació de la Sala Beckett, Els Malnascuts, com a il·luminadora.

 

COL·LABORADORS HABITUALS

Júlia Barceló, Jordi Berch, Bea Bergés, Carles Bernal, Sara Bernardy, Clara Bes,  Mariona Castillo, Míriam Escurriola, Olga LLadó, Nuria Llunell, Arantza López-Medina, Tatiana Monells, Judit Neddermann, Aida Oset, Christian Ramos, Marc Rosich, Carla Rovira, Anna Sabaté, Maria Salarich, Pepe Sanchez-Rico, Elena Tarrats, Jorge Velasco, Guille Vidal-Ribas, Laura Vilar, Chema Zamora